Biberonul, unul dintre cele mai importante accesorii in viaţa unui nou-născut

biberonDeşi bebeluşul are nevoie să fie alăptat natural cât mai mult timp, ritmul alert al vieţii, sarcinile sociale şi reîntoarcerea la job le obligă pe mămici să renuţe la hrănirea de acest tip şi să folosească biberonul.

Mai mult decât atât, acest accesoriu a fost gândit pentru a rezolva problema hrănirii micuţului şi de către tată, astfel încât să se creeze o frumoasă legătura între el şi copil. Continuarea

Amenajarea Camerei pentru Copii

5663780_origAmenajarea camerei destinată copiilor este o sarcină dificilă, în special datorită ofertelor atractive prezente la ora actuală pe piaţă.

În concepţia multor părinţi, camera copilului mic tebuie să fie una veselă, plină de jucării şi culori.

În realitate, profesioniştii specializaţi în amenajări interioare mizează pe câteva criterii, demne de luat în seamă de orice părinte.
Continuarea

Cum să alegi cadouri educative pentru un copil mic?

jucariieducativeCopiii trebuie să fie stimulaţi mental și fizic încă de la cele mai fragede vârste în scopul de a-i pregăti pentru următoarele etape ale vieţii: școală și alte activităţi utile.
Prin achiziționarea de jucării educative, cei mici vor fi pregătiţi să înfrunte majoritatea provocărilor din anii ce vor urma. Continuarea

Cele mai Cunoscute Superstiții Legate de Naștere

superstitii_sarcinaDeși majoritatea tradițiilor populare și-au pierdut semnificația în timp, foarte multe familii aleg să respecte anumite ritualuri înainte de cel mai important moment al vieții lor (venirea pe lume a unui copil), pentru ca așa au auzit sau pentru că “așa se face”.

Iată o scurtă lista cu superstițiile despre naștere

Continuarea

Ce nu ştiai despre Creşterea Gemenilor, dar vei ştii de acum înainte

gemeniÎn ultimul deceniu, perechile de gemeni s-au înmulţit în Europa cu aproape 30%, iar în Statele Unite aproximativ 3 din 100 de femei gravide nasc gemeni sau tripleţi. Şi conform statisticilor, sarcinile cu gemeni sunt în creştere, datorită tratamentelor de fertilizare şi a vârstei înaintate la care tot mai multe femei aleg să îşi întemeieze o familie. Continuarea

Ce Trebuie să știi despre Hrănirea Bebelușului cu Biberonul

biberonDeși medicii recomandă alăptarea la sân pentru hrănirea bebelușului, există diverse circumstanțe care împiedică realizarea acestui lucru și este nevoie ca micuțul să primească lapte de la biberon.

Astfel, mamele care nu pot alăpta sau decid să se întoarcă la muncă si să renunțe la alăptare își pot hrăni copilul cu formula specială pentru vârsta lui.
Continuarea

Ghid Alegere Carucior