5 motive Pro pentru a Cumpăra o Pernă Specială de Alăptat

perna_alaptatSă devii mămică te costă – și asta vorbind la modul propriu. Cheltuielile încep chiar din momentul în care îți dai seama că ești însarcinată și continuă mult timp și după venirea pe lume a celui mic.

În aceste condiții, marcate și de efectele crizei financiare, multe mămici se întreabă dacă este absolut nevoie să iși cumpere o pernă specială de alăptat sau aceasta poate fi considerată un simplu moft. Continuarea

Cum să te Pregăteşti de Venirea pe Lume a Bebeluşului?

pregatire_nastereDacă în scurt timp urmează să îl ţii în braţe pe cel mai nou membru al familiei, înainte să ajungi la maternitate, este firesc să te ocupi de câteva lucruri, necesare atât pentru bebeluş, cât şi pentru mamă.

Chiar dacă momentul naşterii înseamnă emoţii puternice şi teama de neprevăzut, naşterea unui copil trebuie să reprezinte un moment de bucurie în familie. Ca să nu te prindă pe neaşteptate venirea pe lume a celui mic, încearcă să achiziţionezi din timp tot ce este necesar pentru perioada post-natală.

Continuarea

Cum sa alegi Piscina Gonflabilă Potrivită

piscina gonflabilaO dată cu venirea verii şi în special cu luna iulie când soarele dogoritor ne trimite cu gândul la plajă, răcoare şi relaxare, părinţii ocupaţi care amână concediul pentru o dată mai târzie, au nevoie de puţină creativitate pentru a le aduce copiilor atmosfera de vacanţă chiar la ei acasă. Continuarea

Cum îţi înveţi Copilul să se Spele pe Dinţi

baby-toothbrushChiar dacă până la vârstă de 6-7 anişori copilul are o dentiţie temporară, spălatul pe dinţi de la o vârstă fragedă este o necesitate.

Până la sfârşitul perioadei preşcolare copilul nu este capabil să se spele singur şi corect, dar asta nu înseamnă că trebuie să aştepţi atât de mult timp pentru a-l familiariza cu periuţa de dinţi.

Până să începi procesul de instruire, este important că tu să îi cureţi dantura zilnic şi să îi explici care sunt efectele acestei acţiuni.

Continuarea

5 lucruri esenţiale pe care le putem învăţa de la un copil

copilinvataÎţi aminteşti de inocența copilăriei? Atunci când eram mici nu ne făceam griji pentru bani, locuri de muncă, datorii sau economie. Pentru că atunci când eşti copil nu ai şefi furioşi sau proiecte urgente.

În schimb , un copil are multă energie, o inimă curată și o minte deschisă spre visare.

Din păcate, pe măsură ce creştem, ne pierdem inocenţa şi naivitatea copilăriei.
Continuarea

Învaţă-ţi Micuţul să Folosească Oliţa în Doar o Săptămână!

baby_politaPentru multe dintre mămici sarcina de a-şi învăţa copilul să facă la oliţă pare să le aducă o mulţime de bătăi de cap.

Nu ai nevoie însă de vreun training special sau ore de studiat cărţi de specialitate, ci este suficientă toată răbdarea şi perseverenţă de care dai dovadă pentru ca micuţul tău să înveţe să folosească oliţa în doar câteva zile. Continuarea

Ghid Alegere Carucior