Importanţa Exerciţiilor Fizice în Viaţa Copiilor

Baby-SportAlături de o alimentaţie bogată în vitamine şi minerale, dezvoltarea armonioasă a copiilor depinde în mare măsură de mişcare. Chiar dacă unii copii sunt mai energici decât alţii, fiecare preşcolar şi şcolar poate fi îndrumat spre un sport, în funcţie de preferinţele individuale.

Continuarea

Cum să alegi cadouri educative pentru un copil mic?

jucariieducativeCopiii trebuie să fie stimulaţi mental și fizic încă de la cele mai fragede vârste în scopul de a-i pregăti pentru următoarele etape ale vieţii: școală și alte activităţi utile.
Prin achiziționarea de jucării educative, cei mici vor fi pregătiţi să înfrunte majoritatea provocărilor din anii ce vor urma. Continuarea

Sfaturi utile pe care ar trebui să le ştie orice mama vitregă

mamavitregaOricât de mult ai iubi copiii, în momentul în care viaţa te aduce în postura de a construi o relaţie cu copiii soţului tau, lucrurile se complică destul de mult.

Chiar dacă nu va fi totul roz din prima clipă, nu trebuie să te dezarmezi şi să renunţi la luptă, ci trebuie să înţelegi şi să aplici câteva sfaturi care au funcţionat de minune pentu o serie de alte femei care au ajuns să ia locul mamei naturale în viaţa unui copil.

Continuarea

Cu Bebeluşul la Plimbare pe Timp de Vară

baby_sunDacă ai devenit mamă de curând, iar temperaturile ridicate din timpul verii te îngrijorează, trebuie să ştii că plimbările zilnice ale bebeluşului sunt necesare, cu condiţia să respecţi câteva reguli şi măsuri de protecţie esenţiale pentru îngrijirea celui mic.

În primul rând ţine cont că pielea bebeluşilor este mult mai sensibilă comparativ cu cea a oamenilor mari, astfel că sugarii se ard mai repede o dată expuşi la soare şi chiar dacă nu transpiră, există pericolul să facă insolaţie şi să se deshidrateze.

Deoarece bebeluşii percep căldura altfel decât adulţii, ei au nevoie de îmbrăcăminte lejeră din bumbac ca să nu se supraîncălzească. Ca şi adult, este posibil ca temperatura de afară să fie suportabilă pentru tine, însă aceleaşi condiţii atmosferice pot crea disconfort bebeluşului, lucru care îl agită o dată scos la plimbare. Continuarea

Ce Trebuie să știi despre Hrănirea Bebelușului cu Biberonul

biberonDeși medicii recomandă alăptarea la sân pentru hrănirea bebelușului, există diverse circumstanțe care împiedică realizarea acestui lucru și este nevoie ca micuțul să primească lapte de la biberon.

Astfel, mamele care nu pot alăpta sau decid să se întoarcă la muncă si să renunțe la alăptare își pot hrăni copilul cu formula specială pentru vârsta lui.
Continuarea

Sugestii Utile pentru Achiziţionarea unei Biciclete de Copii

youth_introAchiziţionarea unei biciclete de copii pare la prima vedere o chestiune uşoară, deşi înainte de alege modelul adecvat, trebuie să stabileşti anumite chestiuni care implică dotările tehnice, designul, înălţimea bicletei, vârsta copilului bugetul alocat şi evident, motivul principal pentru care merită să faci această investiţie.

Dacă unii părinţi vor să achiziţioneze o bicicletă de copii pentru a-i determina pe aceştia să facă mai multă mişcare, există situaţii când bicicleta are un rol în menţinerea greutăţii corporale, este folosită constant pentru plimbări scurte sau chiar pentru a vizita pe două roţi diverse obiective. Continuarea

Ghid Alegere Carucior