Cum să alegi cadouri educative pentru un copil mic?

jucariieducativeCopiii trebuie să fie stimulaţi mental și fizic încă de la cele mai fragede vârste în scopul de a-i pregăti pentru următoarele etape ale vieţii: școală și alte activităţi utile.
Prin achiziționarea de jucării educative, cei mici vor fi pregătiţi să înfrunte majoritatea provocărilor din anii ce vor urma. Continuarea

6 reguli de bună purtare de care copiii uită adesea

copilpoliticosBunele maniere sunt printre primele lecţii de comportament pe care părinţii trebuie sa le “predea” propriului copil.

Fie că un copil merge la şcoală sau în vizită la nişte cunoştinţe, fără să cunoască principalele reguli de bună purtare, ceilalţi consideră că nu are cei şapte ani de acasă.

Iată 6 reguli de bună purtare de care copiii uită adesea, dar tu, în calitate de părinte şi formator trebuie să i le reaminteşti:
Continuarea

5 motive Pro pentru a Cumpăra o Pernă Specială de Alăptat

perna_alaptatSă devii mămică te costă – și asta vorbind la modul propriu. Cheltuielile încep chiar din momentul în care îți dai seama că ești însarcinată și continuă mult timp și după venirea pe lume a celui mic.

În aceste condiții, marcate și de efectele crizei financiare, multe mămici se întreabă dacă este absolut nevoie să iși cumpere o pernă specială de alăptat sau aceasta poate fi considerată un simplu moft. Continuarea

5 Accesorii Utile pentru Mamicile care Alăptează

alaptatSă îți alăptezi puiul și să îi oferi hrană și iubire este, de departe, cel mai frumos sentiment pe care îl trăiește orice mamă. Dincolo de aceste trăiri, alăptarea se dovedește a nu fi întotdeauna cel mai plăcut proces din viața unei proaspete mămici.

Așa au apărut pe piața accesoriile pentru alăptare, care au rolul de a asigura confortul mamei și al bebelușului deopotrivă. Continuarea

Istoria unui Brand: Jocul de Lego

legoIstoria celui mai iubit joc din toate timpurile a început în Danemarca acum câteva zeci de ani când fondatorul său Ole Kirk Christiansen a lansat primul joc de lego în 1947.

Începând cu un model de camion din plastic simplu, ce putea fi asamblat şi făcut bucăţi până când utilizatorul se plictisea, brandul LEGO a rămas o afacere în familia Christiansen, care a evoluat în timp, răspândindu-se până azi în peste 130 de ţări din întreaga lume. Continuarea

Ghid Alegere Carucior