4 lucruri pe care nu ai voie să le faci în preajma unui bebeluş

baby_smokingBebeluşii sunt foarte sensibil în primele lor luni de viaţă, astfel încât este nevoie de un plus de responsabilitate şi protecţie atunci când stăm în preajma lor, pentru a nu le pune sănătatea în pericol.

Dacă cineva apropiat sau tu însăţi eşti mămică, probabil ştii că există o serie de lucruri pe care nu le-ai vrea nici în ruptul capului în prejma micuţului tau.

Continuarea

Istoria unui Brand: Jocul de Lego

legoIstoria celui mai iubit joc din toate timpurile a început în Danemarca acum câteva zeci de ani când fondatorul său Ole Kirk Christiansen a lansat primul joc de lego în 1947.

Începând cu un model de camion din plastic simplu, ce putea fi asamblat şi făcut bucăţi până când utilizatorul se plictisea, brandul LEGO a rămas o afacere în familia Christiansen, care a evoluat în timp, răspândindu-se până azi în peste 130 de ţări din întreaga lume. Continuarea

5 moduri de a face lectura mai distractivă

http://www.dreamstime.com/-image23127027Dacă eşti un părinte preocupat de educaţia copilului tău, ajută-l să îşi îmbogăţească vocabularul şi să considere lectura un mod distractiv de petrecere a timpului liber.

Iată cinci sfaturi pentru a-i insufla copilului tău dragostea faţă de cărţi:

Citeşte-i cu intonaţie
Dacă citeşti încet şi pe un ton plictisit, în mod cert copilul nu va fi atras să asculte o poveste sau o poezie, indiferent cât de captivantă este lectura.
Continuarea

Sfaturi de Bază pentru Igiena Zilnică a Copiilor

igienacopiiIgiena copiilor începe de la cele mai fragede vârste şi devine un ritual în familiile care ştiu să păstreze curăţenia.
Cei mici trebuie să înveţe că un stil de viaţă sănătos îi fereşte de boli, iar igiena corectă este vitală atât în locuinţa proprie, cât şi în spaţiile publice, unde microbii se răspândesc cu viteza luminii.

Continuarea

Ponturi de Top prin care îți Ajuți Copilul să Citească mai Mult

copii_cartiChiar înainte ca puiul tău să meargă la grădiniță sau la școală, ai sarcina să îi dezvolți gustul pentru lectură. Într-o primă fază poți fi tentat să spui că acesta este prea mic ca să înțeleagă, însă specialiștii recomandă ritualul de a citi povești înainte de culcare chiar înainte ca micuțul să vorbească. Continuarea

Idei Pro sau Contra Premergătoarelor

baby-walkerÎn rândul părinţilor de bebeluşi auzim constant idei pro sau contra premergătoarelor. Ei îşi doresc ca cei mici să exerseze mersul de la o vârstă timpurie, de aceea au tendinţa să îşi facă griji legate de cea mai bună metodă folosită pentru exersarea primilor paşi.

În timp ce unii adulţi consideră că premergătoarele întârzie mersul, deformează coloana şi nu prezintă siguranţă, părinţii care au testat deja metoda premergătorului nu au prejudecăţi şi sunt mulţumiţi de alegerea făcută.
Continuarea

Ghid Alegere Carucior