Minighid despre Alegerea Trotinetei Potrivite

trotineteÎncepând cu zilele frumoase din luna martie, când natura revine la viaţă şi până toamna târziu, înainte să cadă primii fulgi de nea, copiii de toate vârstele simt nevoia să îşi consume energia şi să zburde cât e ziua de lungă. Pentru a profita de zilele însorite, o plimbare în parc cu trotineta sau cu scuterul este un mijloc plăcut şi sănătos de petrecere a timpului liber pentru copiii dornici să alerge, să se întreacă cu amicii de la locul de joacă şi sa isi testeze abilitatea de manevrare a un vehicul de exterior pe două sau trei roţi. Continuarea

Problemele care apar în timpul alăptării şi metode eficiente pentru remedierea lor

alaptarepernaExperții sunt de acord: Laptele matern este unul dintre cele mai mari daruri pe care o mamă îl poate oferi copilului său.

Avantajele alăptării pentru sugar
Laptele matern este plin de substanțe nutritive și anticorpi care stimulează imunitatea nou-născutului, îi uşurează digestia şi ajută la dezvoltarea creierului celui mic.

Avantajele alăptării pentru mamă
Mamele care alăptează ard mai repede caloriile şi pierd surplusul de kilograme acumulate în timpul sarcinii într-un timp mai scurt. De asemenea, mamele care alăptează se îmbolnăvesc mai greu de cancer mamar sau ovarian şi de osteoporoză.
Continuarea

6 reguli de bună purtare de care copiii uită adesea

copilpoliticosBunele maniere sunt printre primele lecţii de comportament pe care părinţii trebuie sa le “predea” propriului copil.

Fie că un copil merge la şcoală sau în vizită la nişte cunoştinţe, fără să cunoască principalele reguli de bună purtare, ceilalţi consideră că nu are cei şapte ani de acasă.

Iată 6 reguli de bună purtare de care copiii uită adesea, dar tu, în calitate de părinte şi formator trebuie să i le reaminteşti:
Continuarea

Frica de întuneric – cum îţi ajuţi copilul să o depăşească

fricaintunericCa părinte îţi revine sarcina de a-i fi aproape copilului tău în orice moment şi de a-l ajuta să îşi depăşească temerile de zi cu zi.

În perioada preşcolară, îndeosebi, foarte mulţi copii dezvoltă anumite tipuri de frici, dintre care cea mai întâlnită este frica de întuneric. Deci firesc, acest fenomen trebuie tratat de către părinte cu maximă seriozitate. Continuarea

Trucuri de Top pentru Siguranţa Copilului Tău

babysafetyFie că bebeluşul tău se află în propria cameră, merge de-a buşilea în bucătărie sau face băiţă, el riscă să se accidenteze în orice moment dacă nu iei câteva măsuri de siguranţă.

Şi pentru că se apropie iarna şi din cauza gerului stăm acasă mai mult timp, un copil mic poate să se rănească oricând dacă nu iei câteva măsuri de siguranţă. Ca să treci de iarnă cu bine, noi îţi oferim câteva trucuri de top pentru siguranţa copilului tău. Continuarea

4 Lucruri de care Trebuie Să Tii Cont Când Alegi Căruciorul pentru Bebeluş

_r2_c2Ofertele magazinelor, reclamele de la televizor, sfaturile prietenilor sau cele de pe internet nu iți fac deloc sarcina ușoară atunci când cauți căruciorul potrivit pentru micuțul tău.

Oare este suficient de confortabil? Voi avea loc să îl depozitez în apartament? Este sigur pentru cel mic? – sunt doar câteva dintre întrebarile pe care și le pune orice părinte aflat in căutarea unui cărucior care să se potrivească cu nevoile familiei și ale bebelușului. Continuarea

Ghid Alegere Carucior