Sfaturi utile pe care ar trebui să le ştie orice mama vitregă

mamavitregaOricât de mult ai iubi copiii, în momentul în care viaţa te aduce în postura de a construi o relaţie cu copiii soţului tau, lucrurile se complică destul de mult.

Chiar dacă nu va fi totul roz din prima clipă, nu trebuie să te dezarmezi şi să renunţi la luptă, ci trebuie să înţelegi şi să aplici câteva sfaturi care au funcţionat de minune pentu o serie de alte femei care au ajuns să ia locul mamei naturale în viaţa unui copil.

Continuarea

Accesorii utile pentru Pătuţul Bebeluşului

patPătuţul este printre primele achiziţii la care orice părinte se gândeşte încă dinainte de naşterea bebeluşului.

Unii părinţi cumpără un pătuţ imediat ce amenjează camera bebeluşului, pe când alţii, mai superstiţioşi din fire, lasă această achiziţie după naşterea copilului.
Continuarea

Pătuţul din Lemn versus Pătuţul din Alte Materiale

patuturiMagazinele pentru copii se întrec în modele de pătuţuri pentru bebeluşi. Deoarece în amenajarea locului de dormit pentru bebeluşi, părinţii trebuie să ţină cont şi de spaţiul avut la dispoziţie în camera destinată copilului, în alegerea pătuţului potrivit, contează atât designul mobilierului, cât şi dimensiunea sa. Continuarea

Minighid despre Alegerea Trotinetei Potrivite

trotineteÎncepând cu zilele frumoase din luna martie, când natura revine la viaţă şi până toamna târziu, înainte să cadă primii fulgi de nea, copiii de toate vârstele simt nevoia să îşi consume energia şi să zburde cât e ziua de lungă. Pentru a profita de zilele însorite, o plimbare în parc cu trotineta sau cu scuterul este un mijloc plăcut şi sănătos de petrecere a timpului liber pentru copiii dornici să alerge, să se întreacă cu amicii de la locul de joacă şi sa isi testeze abilitatea de manevrare a un vehicul de exterior pe două sau trei roţi. Continuarea

Cele mai Cunoscute Superstiții Legate de Naștere

superstitii_sarcinaDeși majoritatea tradițiilor populare și-au pierdut semnificația în timp, foarte multe familii aleg să respecte anumite ritualuri înainte de cel mai important moment al vieții lor (venirea pe lume a unui copil), pentru ca așa au auzit sau pentru că “așa se face”.

Iată o scurtă lista cu superstițiile despre naștere

Continuarea

Siguranţa Copiilor în Timpul Jocului

Baby touching power socketSiguranţa copiilor este esenţială în timpul jocului, dar şi atunci când cei mici sunt scoşi la plimbare, servesc masa, dorm sau fac baie. Înainte de orice activitate, copiilor li se va asigura spaţiul adecvat, în aşa fel încât să fie evitate accidentările.

În ceea ce priveşte timpul liber petrecut în interiorul locuinţei sau în afara sa, adulţii care au grijă de copii au obligaţia să îi protejeze de orice pericol. Continuarea

Trucuri de Top pentru Siguranţa Copilului Tău

babysafetyFie că bebeluşul tău se află în propria cameră, merge de-a buşilea în bucătărie sau face băiţă, el riscă să se accidenteze în orice moment dacă nu iei câteva măsuri de siguranţă.

Şi pentru că se apropie iarna şi din cauza gerului stăm acasă mai mult timp, un copil mic poate să se rănească oricând dacă nu iei câteva măsuri de siguranţă. Ca să treci de iarnă cu bine, noi îţi oferim câteva trucuri de top pentru siguranţa copilului tău. Continuarea

Ghid Alegere Carucior