Cât de “scump” este un bebeluş sau ce cheltuieli sumplimentare implică creşterea unui copil

bebeshopÎn ultimii ani, tot mai multe cupluri îşi justifică alegerea de a nu face un copil sau de a amâna decizia aducerii pe lume a unui nou mebru în familie prin aceea că nu pot face faţă cheltuielilor suplimentare.

Ei bine, dacă vă gândiţi să deveniţi părinţi, ţineţi cont de faptul că nu aceste cheltuieli trebuie să va preocupe într-atât de mult, deoarece cu puţină organizare în cheltuirea banilor veţi putea face faţă provocărilor. Continuarea

Alegerea unui pat nou pentru cel mic

patuturiLa majoritatea patuturilor destinate bebelusilor scrie in manualul de utilizare ca acestea pot fi folosite incepand cu prima zi de viata si pana la varsta de 5 ani, si totusi, unii parinti se grabesc sa cumpere un pat nou de copii pentru primul nascut, atunci cand se pregatesc de venirea pe lume a unui bebelus pentru a ceda patutul celui mai tanar membru al familiei.
Continuarea

Jucării şi Jocuri de Ziua Internaţională a Copilului

baby1iunie1 iunie se apropie cu paşi repezi, iar băieţii şi fetele aşteaptă de la mic la mare să primească jucării şi jocuri de Ziua Internaţională a copilului.
Şi după această dată specială pentru toţi copiii lumii, un picnic pe timp de vară sau o petrecere aniversară sunt alte momente festive în care cei mici pot fi implicaţi prin intermediul jocului într-o serie de activităţi specifice vârstei lor. Continuarea

5 lucruri esenţiale pe care le putem învăţa de la un copil

copilinvataÎţi aminteşti de inocența copilăriei? Atunci când eram mici nu ne făceam griji pentru bani, locuri de muncă, datorii sau economie. Pentru că atunci când eşti copil nu ai şefi furioşi sau proiecte urgente.

În schimb , un copil are multă energie, o inimă curată și o minte deschisă spre visare.

Din păcate, pe măsură ce creştem, ne pierdem inocenţa şi naivitatea copilăriei.
Continuarea

Sfaturi de Bază pentru Igiena Zilnică a Copiilor

igienacopiiIgiena copiilor începe de la cele mai fragede vârste şi devine un ritual în familiile care ştiu să păstreze curăţenia.
Cei mici trebuie să înveţe că un stil de viaţă sănătos îi fereşte de boli, iar igiena corectă este vitală atât în locuinţa proprie, cât şi în spaţiile publice, unde microbii se răspândesc cu viteza luminii.

Continuarea

Pătuţul din Lemn versus Pătuţul din Alte Materiale

patuturiMagazinele pentru copii se întrec în modele de pătuţuri pentru bebeluşi. Deoarece în amenajarea locului de dormit pentru bebeluşi, părinţii trebuie să ţină cont şi de spaţiul avut la dispoziţie în camera destinată copilului, în alegerea pătuţului potrivit, contează atât designul mobilierului, cât şi dimensiunea sa. Continuarea

Viitoarea mămică trebuie să ştie – 7 analize necesare înainte de sarcină

inainte_sarcinaOdată cu decizia de a deveni mămică vei fi nevoită să treci mai des pragul cabinetului medical, întrucât eşti direct responsabilă de starea sănătăţii tale, dar şi de cea a bebeluşului.

Medicii specialişti atrag, de alfel, atenţia că pregătirea corpului pentru sarcină este un pas extrem de important şi totul trebuie tratat cu maximă seriozitate.
Continuarea

Ghid Alegere Carucior