Modele de scaune de masă pentru confortul şi siguranţa bebeluşului tău

scaunedemasaPe măsură ce puiul tău creşte şi devine tot mai activ în viaţa de familie, cresc şi nevoile sale. Astfel, în momentul în care se trece la hrana diversificată, părinţii resimt nevoia firească de a a-l avea pe cel mic alături la masă.

De mare ajutor sunt scaunele de masă, accesorii importante şi utile pentru toţi părinţii. Intră pe site-ul BabyPlus.ro şi descoperă cele mai noi şi confortabile modele de scaune de masă pentru bebeluşul tau. Continuarea

Alimentaţia în perioada sarcinii – care sunt alimentele de care trebuie să te fereşti

NoCoffee-300x264Femeile care au trecut deja prin experienţa unei sarcini ştiu că poftele alimentare nu sunt deloc un mit, iar în cele nouă luni de sarcină combinaţiile alimentare pe care le face o viitoare mămică sunt extrem de bizare (murături cu prajitură, lasagna şi sos de ciocolată în acelaşi timp, tort cu ciocolată în miez de noapte sau cine ştie ce alte ciudăţenii).

Însă pentru viitoarele mămici care nu au experimentat astfel de „ciudăţenii” culinare şi sunt abia în primele săptămâni de sarcină, ne-am gândit să aducem un plus de informaţie şi să subliniem că există anumite alimente care nu au ce căuta printre alegerile lor în această perioadă, din cauză că pot deveni periculoase atât pentru ele, cât şi pentru făt. Continuarea

Reguli de circulaţie pentru copii

ciruclatiecopiiÎn zilele noastre, accidentele rutiere se ţin lanţ şi pentru că unii şoferi nu micşorează viteza în trafic nici măcar în preajma unei şcoli, cei mici sunt expuşi unui pericol real.

Din acest motiv, copiii trebuie să conştientizeze la ce pericole se expun în trafic dacă nu cunosc regulile de circulaţie. Continuarea

Apariţia Dinţilor la Copii

dintibabeLa cei mai mulţi dintre bebeluşi, primul dinte erupe la şase luni, dar există excepţii când acesta apare la vârsta de 3 luni sau întârzie până la 14 luni.

Situaţiile extreme depind de câţiva factori genetici, în timp ce la bebeluşii născuţi prematur se întâmplă ca apariţia primilor dinţi să aibă loc mai târziu.

Continuarea

Cu Bebeluşul la Plimbare pe Timp de Vară

baby_sunDacă ai devenit mamă de curând, iar temperaturile ridicate din timpul verii te îngrijorează, trebuie să ştii că plimbările zilnice ale bebeluşului sunt necesare, cu condiţia să respecţi câteva reguli şi măsuri de protecţie esenţiale pentru îngrijirea celui mic.

În primul rând ţine cont că pielea bebeluşilor este mult mai sensibilă comparativ cu cea a oamenilor mari, astfel că sugarii se ard mai repede o dată expuşi la soare şi chiar dacă nu transpiră, există pericolul să facă insolaţie şi să se deshidrateze.

Deoarece bebeluşii percep căldura altfel decât adulţii, ei au nevoie de îmbrăcăminte lejeră din bumbac ca să nu se supraîncălzească. Ca şi adult, este posibil ca temperatura de afară să fie suportabilă pentru tine, însă aceleaşi condiţii atmosferice pot crea disconfort bebeluşului, lucru care îl agită o dată scos la plimbare. Continuarea

Jucării şi Jocuri de Ziua Internaţională a Copilului

baby1iunie1 iunie se apropie cu paşi repezi, iar băieţii şi fetele aşteaptă de la mic la mare să primească jucării şi jocuri de Ziua Internaţională a copilului.
Şi după această dată specială pentru toţi copiii lumii, un picnic pe timp de vară sau o petrecere aniversară sunt alte momente festive în care cei mici pot fi implicaţi prin intermediul jocului într-o serie de activităţi specifice vârstei lor. Continuarea

Importanţa Exerciţiilor Fizice în Viaţa Copiilor

Baby-SportAlături de o alimentaţie bogată în vitamine şi minerale, dezvoltarea armonioasă a copiilor depinde în mare măsură de mişcare. Chiar dacă unii copii sunt mai energici decât alţii, fiecare preşcolar şi şcolar poate fi îndrumat spre un sport, în funcţie de preferinţele individuale.

Continuarea

Ghid Alegere Carucior