5 motive Pro pentru a Cumpăra o Pernă Specială de Alăptat

0 Flares 0 Flares ×

perna_alaptatSă devii mămică te costă – și asta vorbind la modul propriu. Cheltuielile încep chiar din momentul în care îți dai seama că ești însarcinată și continuă mult timp și după venirea pe lume a celui mic.

În aceste condiții, marcate și de efectele crizei financiare, multe mămici se întreabă dacă este absolut nevoie să iși cumpere o pernă specială de alăptat sau aceasta poate fi considerată un simplu moft.

Noi iți prezentăm beneficiile utilizării unui astfel de accesoriu si te lăsăm să alegi.

1. Perna de alăptat reduce durerile de spate ale mamei
În perioada imediat următoare sarcinii, orice mămică se confruntă cu durerile de spate.
Folosind însă o pernă de alăptat, care eliberează presiunea exercitată în spate în timpul alăptatului, vei avea parte de un plus de confort.

2. Perna de alăptat poate fi folosită și când hrănești bebelușul cu biberonul
Nu este nevoie să te chinui și să il ții pe cel mic în brațe când îl hrănești cu biberonul – perna de alăptat iți oferă o poziție optimă pentru a realiza acest lucru. Astfel, scapi de povara de a susține cu propriul corp toată greutatea micuțului tău.

3. Perna de alăptat este un accesoriu practic, care se curăță ușor
Spre deosebire de o pernă clasică, perna de alăptat se curăță mai ușor. Husele de schimb se înlocuiesc cu ușurință ori de câte ori se murdăresc și se spală la mașină.

4. Perna de alăptat îți lasă mâinile libere
Designul special al pernei de alăptat îi permite să se fixeze pe circumferința corpului, chiar sub sân. În acest mod, mâinile mamei rămân libere și ea poate face si altceva în timp ce alăptează.

5. Perna de alăptat asigură poziția corectă a bebelușului
Deoarece această pernă ține ridicat capul bebelușului intr-un mod natural, nu trebuie să îți mai faci griji dacă ai ales poziția corectă și confortabilă pentru micuțul tău. Practic, acest accesoriu a fost creat pentru a asigura poziția corectă a copilului pentru momentul hrănirii sale.

Cum alegi modelul care ți se potrivește?
Chiar dacă majoritatea pernelor pentru alăptat sunt de mărime universală, exista si modele care sunt realizate pe mărimi, în funcție de circumferința corpului fiecărei mame. Trebuie deci să ai grijă să alegi perna care să se muleze perfect pe corpul tău.

Un alt aspect de care trebuie să ții cont când îți cumperi o pernă de alăptat este și mărimea sânilor – dacă ai sânii mari, mamelonul este poziționat destul de jos, ceea ce inseamnă că ai nevoie de un model care să aibă si rolul de a ridica pieptul.

Tu ești pro sau contra utilizării unei perne speciale pentru alăptat?

Reclama

3 păreri la “5 motive Pro pentru a Cumpăra o Pernă Specială de Alăptat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>