Cum sa alegi Piscina Gonflabilă Potrivită

0 Flares 0 Flares ×

piscina gonflabilaO dată cu venirea verii şi în special cu luna iulie când soarele dogoritor ne trimite cu gândul la plajă, răcoare şi relaxare, părinţii ocupaţi care amână concediul pentru o dată mai târzie, au nevoie de puţină creativitate pentru a le aduce copiilor atmosfera de vacanţă chiar la ei acasă.

Prevăzute sau nu cu topogan şi bile, piscinele destinate copiilor sunt o alternativă inedită a bazinelor de înot publice, luate cu asalt în sezonul estival.

Fie că ai o casă la curte sau copiii îşi petrec vacanţa la bunici, piscinele gonflabile nu ocupă foarte mult spaţiu şi pot fi depozitate cu uşurinţă într-o cămară atunci când nu le mai foloseşti

Piscinele gonflabile sunt distractive şi practice pentru orice copil care simte nevoia să se bălăcească în aer liber singur sau împreună cu fraţii şi 2-3 prieteni de joacă.

Spre deosebire de un bazin public, dintr-un parc de distracţie, piscina gonflabilă de la domiciliul personal este folosită ori de câte ori micuţul tău are chef să se răcorească în apă, fără a fi deranjat de mulţimea gălăgioasă de la ştrand.

Cum să alegi piscina gonflabilă potrivită?
Echipament tehnic
Atunci când achiziţionezi o piscină gonflabilă de curte, indiferent de tipul pentru care optezi, ţine cont de echipamentele tehnice pe care trebuie să le aibă în dotare.

Sistemele de pompare şi filtrare sunt necesare pentru a asigura prospeţimea apei. În timp ce apa trebuie tratată cu substanţe chimice, sistemele de filtrare o purifică.

Numărul de persoane care vor folosi bazinul şi dimensiunile sale
În alegerea piscinei, primodiale sunt dimensiunile bazinului, dar şi capacitatea de umplere cu apă. În timp ce o piscină pentru bebeluşi este joasă, iar dimensiunile ei sunt reduse, atunci când piscina este destinată atât copiilor, cât şi adulţilor, ea trebuie să fie mult mai încăpătoare.

Prin urmare, dimensiunile, volumul de apă şi greutatea variază în funcţie de modelul de piscină ales.

Consumul electric şi costurile aferente
Dacă optaţi pentru un model de piscină echipată complet, luaţi în calcul consumul de energie, dar şi costurile estimative legate de umplerea, golirea şi reumplerea piscinei.

Echipamentul de bază pentru piscina gonflabilă este format din:

  • sistem de filtrare – pompă de filtrare şi filtru cartuş
  • scară
  • folie de protecţie
  • prelată
  • accesorii pentru curăţare
  • skimere
  • kit de reparare
  • kit de instalare sau DVD cu instrucţiunile de montaj
Important de ştiut:
– Asamblaţi piscina pe o suprafaţă solidă şi plană pentru a preveni eventualele accidente, cum ar fi răsturnarea bazinului. În plus, întreţinerea şi amplasarea piscinei în condiţii improprii anulează garanţia produsului
– Amplasaţi bazinul într-un loc sigur, unde nu există linii de curent electric, ţevi, cabluri sau linii utilitare
– Asiguraţi-vă că în apropierea piscinei există o priză de curent alternativ de 220 V, dacă modelul ales se conectează la curent electric
– Folosiţi întotdeauna apă curată pentru umplerea bazinului pentru igiena copiilor
– Nu-i lăsaţi pe cei mici să intre sau să rămână în piscina gonflabilă nesupravegheaţi
– Pentru ca piscina gonflabilă să fie folosită multe veri de acum înainte, alege un model de bazin rezistent, prevăzut cu o supapă pentru dezumflare rapidă

Spre deosebire de locurile gonflabile de joacă, bazinele de înot au un preţ rezonabil şi rezistă mult timp dacă sunt confecţionate din materiale durabile, cu pereţi groşi.

Piscina cu topogan The Lion King este alegerea ideală pentru copiii mai mari de un an care nu au intrat încă în apa mării, acest bazin reprezentând o tranziţie care îi ajută pe micuţi să se familiarizeze cu atmosfera de pe litoral înainte de a ajunge pe o plajă reală.

Pentru ca distracţia acvatică să fie în toi, jucăriile de apă sunt un deliciu în aer liber. Oferă-i copilului tău timp de calitate în timp ce se bucură de noua lui jucărie acvatică şi încurajează-l să folosească mingi gonflabile, vaporaşe, bărci şi alte jucării de apă

.
Iar dacă vrei să te joci împreună cu copilul tău în apă şi spaţiul din grădină îţi permite, achiziţionează o piscină mare, cum este modelul Easy Set cu pompă de filtrare, marca Intex.
Cu o astfel de piscină, distracţia în familie este garantată!

Reclama

3 păreri la “Cum sa alegi Piscina Gonflabilă Potrivită

  1. INTERESANT ARTICOLUL, CU SIGURANTA VOI TINE CONT DE SFATURILE DATA PENTRU A ALEGE O PISCINA GONFLABILA FAMILIEI…

  2. Acest articol e foarte interesant..Voi fi mai atenta dupa citirea lui mai ales ca intentionez sa achizitionez una tinand cont de faptul ca mai e putin si vine vara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>