Site-ul Babyplus.ro este de vanzare! Mai multe detalii

Pătuţ Transformabil Moş Ene şi Saltea Cocos-Burete-Cocos - Mesterel

Datorită multiplelor întrebuinţări, pătuţul transformabil Moş Ene şi Saltea Cocos-Burete-Cocos de la Mesterel va fi de folos o perioadă îndelungată de timp. Acesta se poate utiliza ca pătuţ propriu zis, se poate ataşa la patul părinţilor, iar mai târziu se transformă într-un util birou. Mai multe detalii»
Vezi pret Produs oferit de unul
din partenerii nostri.
Descriere şi detalii produs
În somn, bebeluşul tău creşte cel mai mult. De aceea,trebuie să-i oferi pătuţul şi salteaua cea mai bună pentru sănătatea şi fericirea lui.
Cea mai naturală alegere este pătuţul Moş Ene recomandat tuturor copiilor de la 0 luni până la 3-4 anişori. Pătuţul Moş Ene este fabricat în România de către Mesterel cu drag pt copilul tău.

Caracteristici saltea:
buletSalteaua cocos – burete – cocos de 7 cm grosime asigură o poziţie sănătoasă în timpul somnului.
buletFibră de cocos permite o mai bună aerisire a saltelei, păstrând suprafaţa netedă şi fermă.
buletSalteaua Mesterel are calităţi antialergice,antimucegai, stabilă termic,nu reţine praful şi este uşor de curăţat şi întreţinut.

Caracteristici:
buletPătuţul Moş Ene este fabricat în România de către MESTEREL cu drag pt copilul tău.
buletPătuţul Moş Ene este meşterit manual din lemn special ales,fără adezivi toxici şi este colorat cu vopsea pe bază de apă conform noilor reglementări Europene. Astfel, bebeluşul tău nu va respira urmă de vapori toxici şi va dormi liniştit o perioada îndelungată de timp, ca în sânul naturii.
buletDotat cu suport ortopedic din lamele de lemn,sertare pentru depozitare,reglabil pe 3 nivele de înălţime şi transformabil în birou.
buletSuportul din lemn masiv (solid şi ortopedic) pt salteluţă (60 x 120 cm) păstrează dreapta coloana bebeluşului tău în cea mai importantă etapă a dezvoltării ei şi împiedică dezvoltarea bacteriilor,acarienilor ce produc alergii.
buletCele trei nivele de înălţime,oferă comoditate părinţilor fiind perfect adaptate nevoilor acestora.
buletCând copilul tău creşte,există posibilitatea de a se detaşa 3 bare (numai de către părinţi),astfel copilul poate ieşi cu uşurinţă şi în siguranţă,fără a mai încerca să se urce pe pătuţul Moş Ene.
buletNu va lăsaţi păcăliţi de designul delicat al pătuţului Moş Ene,acesta este meşterit din lemn masiv fiind foarte rezistent garantând o utilizare îndelungată.
buletDesignul pătuţului Moş Ene este plăcut,mereu la modă,fiind alegerea perfectă de care copilul dvs îşi va aduce mereu aminte cu drag.
buletCopilul tău va petrece mult timp în pătuţul Moş Ene de aceea pt a împiedică accidentările acesta este prevăzut cu muchii şi colţuri rotunjite şi special gândit pt a îndeplinii multiple funcţionalităţi,ceea ce garantează utilizare îndelungată.
buletExistă posibilitatea de a detaşa o laterală a pătuţului Moş Ene acesta transformându-se în pat de junior,este dotat cu protecţie laterală astfel încât copilul tău să nu sufere vreun accident în timpul somnului.
buletPătuţul Moş Ene se poate ataşa la patul părinţilor,foarte util în primele luni de viaţă ale bebeluşului tău fiind un ajutor imens pt mămici.
buletÎn partea de jos pătuţul Moş Ene este prevăzut cu 2 sertare spaţioase în care se pot depozita lucrusoarele şi jucăriile bebeluşului tău.
buletCând copilul tău creşte,există posibilitatea de a transformă pătuţul Moş Ene cu cele 2 sertare spaţioase într-un birou pentru adolescent.

Pentru acest pătuţ se recomandă şi următoarele articole opţionale:
buletmăsuţă din lemn pt înfăşat ataşabilă pe pătuţul Moş Ene,foarte utilă pt a schimbă şi pregătii bebeluşul pentru somn fiind un ajutor imens pt mămici (salteluţă nu este inclusă)
buletsistem de balansare (se poate bloca) pătuţul Moş Ene se transformă într-un leagăn perfect,foarte util în primele luni de viaţă ale bebeluşului tău (fiind un ajutor imens pt mămici)
buletpersonalizare manuală pătuţ Moş Ene girafă şi numele bebeluşului tău
buletautocolante babygraphics uşor de aplicat şi re-aplicat de nenumărate ori fără a deteriora suprafaţă pe care sunt aplicate (perete,mobilă,sticlă,faianţă etc.),pot fi parte a unui proiect pe care îl realizaţi împreună cu copilul dvs,sau un proiect doar pentru acesta,decorarea camerei lui/ ei
buletlenjerie fetiţe / băieţei creată pt pătuţul Moş Ene din 100% bumbac satinat conţine : cearşaf,pernuţă,pilota,laterală pt cap,2 laterale pentru barele pătuţului,burduf util pentru spatele bebeluşului. Puteţi adaugă suplimentar: husă pilota şi pernuţă,buzunar pentru pătuţ şi perete / baldachin din voal asortat lenjeriei cu suport de baldachin / pernă de alăptat / pernă poziţionare bebeluş.

buletPătuţul Moş Ene se montează rapid cu ajutorul feroneriei incluse şi pe baza instrucţiunilor de utilizare,iar cutia conţine toate componentele necesare ansamblarii.
buletAsigura-te că vei reuşi să achizitonezi unul din minunatele pătuţuri Moş Ene (fabricate în România) disponibile pentru că stocurile sunt limitate.
Specificaţii
Optiuni :
Cu sertare
Cu saltea
Tipuri Patuturi :
Lemn
Transformabile
Pentru :
Fetite
Baieti
Comentarii produs
Produse similare
Pătuţ Simplu Moş Ene şi Saltea cocos-burete-cocos - Mesterel

Pătuţ Simplu Moş Ene şi Saltea cocos-burete-cocos - Mesterel

Cel mic va dormi de acum în deplin confort cu acest pătuţ simplu Moş Ene şi Saltea..
Pătuţ din Lemn Megi cu Saltea Gryko - Klups - Pisicuta

Pătuţ din Lemn Megi cu Saltea Gryko - Klups - Pisicuta

Un produs utilizabil de la 0 luni şi până la vârsta de 3 ani, acest pătuţ din Lemn Megi..
Pătuţ din Lemn Megi cu Saltea Gryko - Klups - Ursulet

Pătuţ din Lemn Megi cu Saltea Gryko - Klups - Ursulet

Un produs utilizabil de la 0 luni şi până la vârsta de 3 ani, acest pătuţ din Lemn Megi..
Pătuţ Bebe Junior Balansoar Moş Ene - Mesterel

Pătuţ Bebe Junior Balansoar Moş Ene - Mesterel

Disponibil în 3 culori diferite, roz, albastru şi verde, pătuţul Bebe Junior Balansoar Moş..
Pătuţ Transformabil pentru Copii Lili Cireş Vanilie - Kinder Mobel

Pătuţ Transformabil pentru Copii Lili Cireş Vanilie - Kinder Mobel

Pătuţul Transformabil Lili de culoare cireş vanilie de la Kinder Mobel, este fabricat în UE..
** Culorile produsului pot să sufere mici modificări faţă de realitate.
*** Descrierea produsului "Pătuţ Transformabil Moş Ene şi Saltea Cocos-Burete-Cocos - Mesterel", corespunde descrierii furnizate de către importatorului oficial al acestui produs.

INTRA IN COMUNITATEA BABYPLUS

pentru a fi la curent cu ultimele noutati, concursuri sau oferte speciale.
Ne găseşti şi pe
Site-ul BabyPlus.ro aparţine firmei:
Bralcom Concept Srl
Str. Lotrioara 11, Bucureşti, Sector 3
CUI: RO31174074     RC: J40/1271/2013     ING: RO14 INGB 0000 9999 0341 8163
  • Participă la concursuri cu Super Premii.
  • Fii mereu la curent cu ultimele noutăţi.
  • Află primul de cele mai tari oferte.
Se încarcă ... Vă rugăm aşteptaţi.