Site-ul Babyplus.ro este de vanzare! Mai multe detalii

Despre noi

Babyplus.ro nu este un simplu magazin online, ci un loc în care toată atenţia este centrată asupra bebeluşilor şi totodată a mămicilor.

 

Aici veţi găsi doar produse şi articole utile creşterii şi dezvoltării bebeluşilor începând de la accesorii pentru alimentaţie, jucării pentru copii, cărucioare, mobilier, scaune auto şi până la siguranţă şi confort de cea mai bună calitate.

Aşadar, cu diverse cărucioare sport, cărucioare cu landou, scaune auto şi marsupii, plimbarea va fi mereu plăcută şi relaxantă atât pentru bebeluşi cât şi pentru părinţi.

 


Numeroase articole şi accesorii pentru copii care sunt de nelipsit în primii ani de viaţă ai acestora, sunt constant adăugate în site iar astfel, mămicile vor avea mereu la îndemână necesarul pentru o dezvoltare prielnică a celor mici.

 


Pentru un somn liniştit al copilaşului, gamă de saltele pentru pătuţuri din fibră de cocos sau burete se regăseşte sub diferite mărimi şi grosimi, iar pătuţurile pentru toate buzunarele sunt atât pliabile pentru un transport facil cât şi din lemn, cu sertare, cu mese de înfăşat sau cu nivele de ajustare a înălţimii.

 


Pentru joacă şi activităţi, cei mici se pot bucura de centre de activităţi ce dezvoltă calităţile sociale, intelectuale şi senzoriale, de căsuţe şi locuri de joacă ce imită îndeaproape case adevărate, de corturi pentru joacă, de tobogane, leagăne şi nu numai.

 


La masă, copiii trebuie să aibă parte de tot confortul necesar unei alimentaţii prielnice, aşadar numeroasele şi variatele scaune de masă, înălţătoare scaune, încălzitoare biberoane sau sterilizatoare asigură din plin acest aspect.

 


Deoarece siguranţa copiilor nu este deloc un aspect de neglijat, cu ajutorul gamei largi de interfoane, videofoane şi diverse accesorii de siguranţă, cei mici vor fi atent monitorizaţi şi feriţi de eventuale pericole de pot apărea la orice pas.

 


Precum copiii şi mămicile merită toată atenţia din lume, aşadar, categoria special dedicată lor include cosmetice pre şi postnatale precum şi nelipsitele perne pentru gravide, pompe de sân manuale, pompe de sân electrice şi nu numai.


Pentru orice sfat, detaliu sau recomandare despre produsele comercializate în site, nu ezitaţi să ne contactaţi.

INTRA IN COMUNITATEA BABYPLUS

pentru a fi la curent cu ultimele noutati, concursuri sau oferte speciale.
Ne găseşti şi pe
Site-ul BabyPlus.ro aparţine firmei:
Bralcom Concept Srl
Str. Lotrioara 11, Bucureşti, Sector 3
CUI: RO31174074     RC: J40/1271/2013     ING: RO14 INGB 0000 9999 0341 8163
  • Participă la concursuri cu Super Premii.
  • Fii mereu la curent cu ultimele noutăţi.
  • Află primul de cele mai tari oferte.
Se încarcă ... Vă rugăm aşteptaţi.