Site-ul Babyplus.ro este de vanzare! Mai multe detalii

Scaun Auto 9-36 kg Kiddy GuardianFix Pro 2 - Kiddy

Câştigător al testului Stiftung Warentest, acest scaun auto 9-36 kg Kiddy GuardianFix Pro 2 de la brandul Kiddy include sistemul isofix şi asigură o poziţie foarte corectă şi comodă a copilului, fiind prevăzut şi cu tetieră şi pernă anti-impact ce acţionează că un airbag. Mai multe detalii»
Vezi pret Produs oferit de unul
din partenerii nostri.

Descriere şi detalii produs
Câştigător absolut al testului Stiftung Warentest, în noiembrie 2012, GuardianFix Pro 2 îmbină calitatea şi siguranţa germană cu confortul micuţului dvs în timpul plimbărilor cu automobilul.

Caracteristici scaun auto Kiddy GuardianFix Pro 2 cu sistem de prindere isofix:
buletScaunul auto pentru copii Kiddy GuardianFix Pro 2 combină calităţile modelului de succes Guardian Pro cu designul modern şi avantajele sistemului de prindere isofix .
buletGuardianFix Pro 2 este un scaun auto sigur şi confortabil care creşte odată cu copilul tău - exact cum îţi doreşti!
buletScaunul auto pentru copii GuardianFix Pro 2 este recomandat copiilor care au greutatea între 9 kg şi 36 kg (aproximativ 9 luni- 12 ani).
buletEste prevăzut cu sistem Isofix standard şi este compatibil cu majoritatea automobilelor care dispun de acest sistem de prindere.
buletPentru lista detaliată a modelelor, va rugăm consultaţi vânzătorul.

buletPernă anti- impact originală Kiddy: perna frontală anti- impact a scaunului auto GuardianFix Pro 2 oferă o protecţie sporită copilului.
buletÎn cazul unui accident, perna anti- impact funcţionează asemenea unui airbag ce preia forţele din partea superioară a corpului copilului şi le distribuie în mod egal pe o suprafaţă mai mare.
buletCentura nu poate astfel răni copilul (cum se întâmpla în cazul scaunelor auto clasice, cu centura de siguranţă în 5 puncte), iar zona cervicală şi umerii sunt mult mai bine protejate.
buletSistem de conectori retractabil: datorită sistemului retractabil , conectorii K-FIX pot fi retraşi în interiorul scaunului auto rapid şi uşor.
buletDatorită acestui fapt scaunul auto poate fi utilizat şi în automobile fără sistem isofix.
buletKiddy Shock Absorber (KSA)- versiunea 2: începând cu grupa 2 de utilizare ( 15 kg sau 4 ani), copilul este securizat în scanul auto cu ajutorul centurii în 3 puncte a automobilului, asemenea adulţilor.
buletKiddy Shock Absorber (KSA) are rolul de a prelua tensiunea care s-ar răsfrânge în mod normal asupra pieptului copilului în caz de accident, protejandu-l astfel pe micuţul dumneavoastră împotriva impactului.
buletÎn cadrul testelor realizate de către organizaţia germană Stiftung Warrentest KSA versiunea 2 s-a dovedit a fi cu până la 41% mai eficientă în cazul unui impact frontal comparativ cu versiune precedentă.

buletMateriale de protecţie de înaltă tehnologie: Kiddy GuardianFix Pro are protecţia laterală îmbunătăţită, datorită materialului de înaltă tehnologie Honey Comb v2 care conţine EPP (Expanded Polypropylene- un material folosit inclusiv pentru căptuşirea căştilor motocicliştilor) în dreptul capului şi umerilor copilului, cele mai sensibile zone în caz de impact.
buletDesign geometric optimizat al protecţiilor laterale: datorită noului design al componentelor care alcătuiesc sistemul de protecţii laterale în caz de impact, materialul nostru de înaltă performanţă Honey Comb v2 (material tip „ fagure de miere”) este mai eficient cu aproximativ 27% în cazul unui accident comparativ cu versiunea precedentă, conform Stiftung Warentest.
buletAstfel, capul şi umerii sunt foarte bine protejaţi şi în acelaşi timp privirea copilului nu este restricţionată de niciun obstacol.
buletScaunul Kiddy GuardianFix Pro 2 creşte odată cu copilul dvs!
buletAcesta se adaptează perfect dimensiunilor copilului atât în înălţime cât şi în lăţime, astfel încât acesta să se simtă confortabil până la vârsta de 12 ani.
buletReglarea se face prin simpla tragere a unei clapete, cu o singură mână.
buletAprobat şi pentru călătoria cu avionul: în opinia experţilor, în timpul călătoriei cu avionul, centura simplă în 2 puncte ar putea reprezenta un risc de siguranţă pentru copii mici, în cazul unor turbulenţe sau al unei aterizări de urgenţă.
buletScaunul auto Kiddy GuardianFix Pro 2 este aprobat pentru călătoria în avion a copiilor, de către TÜV Rheinland şi de către Autoritatea Federală a Aviaţiei (se poate verifica acest lucru prin existenţa autocolantului TÜV pe spatele scaunului auto).
buletPentru o utilizare cât mai confortabilă şi facilă, scaunul auto Kiddy GuardianFix Pro 2 dispune de un ghidaj integrat al centurii de siguranţă diagonale (pentru grupele 2 şi 3 ).
buletÎn prezent, Kiddy este singura companie din industria de copii ale cărei scaune auto sunt recomandate şi testate de către Asociaţia Forumului pentru un Spate Sănătos (A.G.R.) – Un stil de Viaţă mai Bun precum şi Asociaţia Federală a Şcolilor Germane www.agr-ev.de.

buletScaunul este dotat cu o tetieră foarte confortabilă cu protecţie în caz de impact lateral
buletHusele pot fi îndepărtate pentru a fi spălate manual la 30 grade
buletExtrem de uşor de manevrat, riscul de instalare greşită este aproape nul
buletDisponibil în mai multe variante de culori
buletPrinderea se face cu ajutorul conectorilor isofix K-FIX şi cu centura în 3 puncte a automobilului.
buletCopilul este mai bine protejat în caz de impact, datorită tehnologiei KSA versiunea 2, integrată (Kiddy Shock Absorber), care captează presiunea care acţionează asupra centurii de siguranţă.
buletTextura materialului husei: soft-tex/ thermotex
buletŞezutul este extensibil în adâncime pe trei poziţii, şi are pe lângă rolul de a asigura mai mult confort, şi pe acela de a preveni alunecarea copilului pe sub centură în caz de impact.
buletGreutate aprox. 8,5 kg

Dimensiuni:
buletMinimum: 46 x 68 x 40 cm
buletMaximum: 60 x 81 x 52 cm
Specificaţii
Greutate (kg):
9
Culori :
Albastru
Gri
Rosu
Caracteristici :
cu sistem isofix
Pentru :
Fetite
Baieti
Comentarii produs
Produse similare
Scaun Auto Prime Miglia IFIX - Inglesina

Scaun Auto Prime Miglia IFIX - Inglesina

O soluţie cât se poate de competentă pentru orice călătorie cu maşina, acest scaun auto..
Scaun Auto 9-36 kg Zoomi 123 - Cosatto - Hello Dolly

Scaun Auto 9-36 kg Zoomi 123 - Cosatto - Hello Dolly

Scaunul auto 9-36 kg Zoomi 123 de la brandul Cosatto este definiţia confortului în toate..
Scaun Auto 9-36 kg Zoomi 123 - Cosatto - Little Monster

Scaun Auto 9-36 kg Zoomi 123 - Cosatto - Little Monster

Scaunul auto 9-36 kg Zoomi 123 de la brandul Cosatto este definiţia confortului în toate..
Scaun Auto Zoomi 123 - Cosatto - Roundabout

Scaun Auto Zoomi 123 - Cosatto - Roundabout

Acest scaun auto Zoomi 123 de la Cosatto este disponibil pe două culori armonioase, plăcute şi..
Scaun Auto Zoomi 123 - Cosatto - Oopsi Ditsi

Scaun Auto Zoomi 123 - Cosatto - Oopsi Ditsi

Acest scaun auto Zoomi 123 de la Cosatto este disponibil pe două culori armonioase, plăcute şi..
** Culorile produsului pot să sufere mici modificări faţă de realitate.
*** Descrierea produsului "Scaun Auto 9-36 kg Kiddy GuardianFix Pro 2 - Kiddy", corespunde descrierii furnizate de către importatorului oficial al acestui produs.

INTRA IN COMUNITATEA BABYPLUS

pentru a fi la curent cu ultimele noutati, concursuri sau oferte speciale.
Ne găseşti şi pe
Site-ul BabyPlus.ro aparţine firmei:
Bralcom Concept Srl
Str. Lotrioara 11, Bucureşti, Sector 3
CUI: RO31174074     RC: J40/1271/2013     ING: RO14 INGB 0000 9999 0341 8163
  • Participă la concursuri cu Super Premii.
  • Fii mereu la curent cu ultimele noutăţi.
  • Află primul de cele mai tari oferte.
Se încarcă ... Vă rugăm aşteptaţi.