Site-ul Babyplus.ro este de vanzare! Mai multe detalii

Scaun Maşină cu Isofix Concord Transformer Pro - Concord

Utilizabil începând de la 9 luni şi până la 12 ani, acest scaun maşină cu Isofix Concord Transformer Pro de la brandul Concord este disponibil în diverse culori. Scaunul auto este prevăzut cu buton pentru ajustare atât pe lăţime cât şi în înălţime. Mai multe detalii»
Vezi pret Produs oferit de unul
din partenerii nostri.
Descriere şi detalii produs
buletUn nou scaun auto Concord, premiat şi apreciat ca urmare a siguranţei şi confortului oferite, este disponibil: Transformer Pro cu sistem twinfix (isofix). Acest nou model, faţă de modelul anterior, este echipat în părţile laterale cu un strat triplu absorbant al şocurilor pentru sporirea protecţiei în caz de impact, ghidaj de fixare a centurii de siguranţă îmbunătăţit, design ergonomic îmbunătăţit al întregului scaun, inclusiv a tetierei, şezut mai moale şi mai confortabil pentru copil.
buletCa urmare a designului îmbunătăţit, copilul are mai mult loc în scaun, pernă frontală nefiind un impediment pentru a se simţi confortabil în acest scaun.
buletScaunul auto cu sistem Isofix Transformer Pro este compus din două piese, respectiv din scaun auto Transformer X Bag şi pernă frontală care adaptează acest scaun, putând fi utilizat de către copii începând cu greutatea de 9 kg.
buletCele mai importante Euroteste pentru scaunele auto pentru copii (siguranţă şi confort), sunt cele realizate de către ADAC, Stiftung Warentest şi ÖAMTC.
buletÎn anul 2012, scaunul auto Concord Transformer Pro a ieşit pe primul loc pentru grupa 1 / 2 / 3 (9–36 kg) dintr-un total de 10 scaune auto testate, la testele Stiftung Warentest şi a obţinut calificativul „Gut” (Bun) la testele ADAC şi ÖAMTC.

buletDacă testele din anii anteriori urmăreau doar siguranţa scaunului auto, începând cu anul 2011, aceste teste urmăresc şi alte aspecte ale scaunelor auto, printre care şi confortul. Astfel, sunt testate şi materialele din care sunt realizate scaunele auto (rezistenţă, durabilitatea, posibilitatea spălării, etc), dar şi uşurinţă utilizării scaunului, înţelegerea facilă a intructiunilor, şamd. Transformer Pro a obţinut calificative bune şi la această categorie de testare, scaunul fiind din toate punctele de vedere „user friendly”.

Beneficiile utilizării scaunului Transformer Pro Isofix:
buletmulţumită pernei frontale, scaunul auto are o durată de viaţă prelungită, respectiv poate fi utilizat de la aproximativ 9 luni (9 kg), până la vârsta de 12 ani (36 kg). Pentru perioada de utilizare între 9 luni şi aproximativ 3 ani, s-a constatat că scaunele auto cu pernă frontală sunt mult mai sigure decât scaunele auto cu ham de siguranţă proprie.
buletmontarea scaunului în maşină şi mai ales a pernei frontale este extrem de simplu de realizat: după ce copilul este aşezat în scaun, perna se aşează în faţa copilului şi apoi se trece centura de siguranţă a maşinii prin faţa pernei, prin locurile special destinate (centura de siguranţă a maşinii nu intră în contact cu copilul).

Sistem de prindere al scaunului în autovehicul:
buletsistem isofix universal, cu faţa la direcţia de mers, cu airbag-ul dezactivat sau centurile maşinii cu prindere în 3 puncte, cu faţa la direcţia de mers, cu airbag-ul dezactivat.

Sisteme de reglare ale scaunului auto:
buletajustare atât pe înălţime cât şi pe lăţime, printr-o simplă apăsare a unui buton.

Sisteme de siguranţă ale scaunului auto:
buletsistem twinfix (isofix) pentru siguranţă sporită şi instalare rapidă şi corectă în maşină.
buletpereţii laterali ai scaunului sunt prevăzuţi cu strat triplu de material absorbant în caz de impact, sporind în acest fel protecţia laterală.
buletcarcasa din plastic cu design special pentru sporirea siguranţei copilului.
bulets-a constatat faptul că, în urmă utilizării incorecte a opţiunilor oferite de scaunele auto pentru copii, copii nu beneficiază de protecţie 100%. De aceea, Concord acordă atenţie deosebită innovatiilor menite să ajute utilizatorii.
buletPrin urmare, Transformer Pro beneficiază de sistem unic de ghidaj al centurilor de siguranţă ale maşinii, acest ghidaj deschizându-se printr-o simplă apăsare de buton, după care se blochează automat. Este extrem de eficient, făcând foarte uşor de utilizat în mod corect acest scaun auto, la acest model acest ghidaj fiind îmbunătăţit faţă de versiunile anterioare.

Confort:
buletşezutul şi zonele care intră în contact cu copilul beneficiază de material moale de calitate, special pentru confort sporit.
buletsuportul pentru braţe este acoperit cu material textil, fiind plăcut la atingere.
bulettetiera este optimizată pentru a oferi confort şi siguranţă sporite copilului.

Materialele din care este realizat scaunul auto:
buletmaterialele textile sunt de cea mai bună calitate, conceptul după care sunt realizate fiind denumit Trizone Concept, respectiv materiale textile confortabile, care lasă pielea copilului să respire şi în acelaşi timp, se tocesc greu.

Premii şi distincţii internaţionale Ultimax Isofix:
buletVerkehrs Wacht Bayern, Aktion Autokindersitze, Design Award of Germany, ADAC (gut), Stiftung Warentest (Testsieger Gruppe 1/2/3), ÖAMTC (gut)

Perioada de utilizare:
buletgrupa 1 / 2 / 3 (greutatea 9 – 36 kg sau aproximativ de la 9 luni până la 12 ani)

Detalii tehnice Transformer Pro Isofix:
buletdimensiunile aproximative ale scaunului (L x l x H / cm): 45 x 45 x 63-82
buletgreutate scaun: 8,3 kg
buletgaranţie: 2 ani

buletECE-R44/04 din dată de 23 Iunie 2005. Pentru a constata dacă un scaun auto este omologat, puteţi verifica dacă are eticheta de omologare aplicată pe scaun.
Specificaţii
Greutate (kg):
8.3
Caracteristici :
cu sistem isofix
Pentru :
Fetite
Baieti
Comentarii produs
Produse similare
Scaun pentru Maşină Nautilus - Graco - Skyline

Scaun pentru Maşină Nautilus - Graco - Skyline

Recomandat pentru copii cu greutatea de 9-36 kg, acest scaun pentru maşină Nautilus de la Graco..
Scaun pentru Maşină Nautilus - Graco - Classic Sport

Scaun pentru Maşină Nautilus - Graco - Classic Sport

Recomandat pentru copii cu greutatea de 9-36 kg, acest scaun pentru maşină Nautilus de la Graco..
Scaun pentru Maşină Nautilus - Graco - Charcoal

Scaun pentru Maşină Nautilus - Graco - Charcoal

Recomandat pentru copii cu greutatea de 9-36 kg, acest scaun pentru maşină Nautilus de la Graco..
Scaun pentru Maşină Nautilus - Graco - Damson

Scaun pentru Maşină Nautilus - Graco - Damson

Recomandat pentru copii cu greutatea de 9-36 kg, acest scaun pentru maşină Nautilus de la Graco..
** Culorile produsului pot să sufere mici modificări faţă de realitate.
*** Descrierea produsului "Scaun Maşină cu Isofix Concord Transformer Pro - Concord", corespunde descrierii furnizate de către importatorului oficial al acestui produs.

INTRA IN COMUNITATEA BABYPLUS

pentru a fi la curent cu ultimele noutati, concursuri sau oferte speciale.
Ne găseşti şi pe
Site-ul BabyPlus.ro aparţine firmei:
Bralcom Concept Srl
Str. Lotrioara 11, Bucureşti, Sector 3
CUI: RO31174074     RC: J40/1271/2013     ING: RO14 INGB 0000 9999 0341 8163
  • Participă la concursuri cu Super Premii.
  • Fii mereu la curent cu ultimele noutăţi.
  • Află primul de cele mai tari oferte.
Se încarcă ... Vă rugăm aşteptaţi.