Site-ul Babyplus.ro este de vanzare! Mai multe detalii

Videofon Digital Bidirecţional MBP36 - Motorola

Videofonul Digital Bidirecţional MBP36 de la Motorola include sistemul infraroşu care trece automat la modul nocturn când intensitatea luminii scade. Atât volumul sunetului cât şi intesitatea luminilor pot fi reglate. Mai multe detalii»
Vezi pret Produs oferit de unul
din partenerii nostri.
Descriere şi detalii produs
buletMonitorul Motorola MBP36 va supravegheaza de la distanta bebelusul cand doarme sau cand e treaz, pe timp de zi sau timp de noapte.
buletDeoarece acest monitor este echipat cu tehnologie 2.4GHz FHSS pentru claritatea sunetului, sunetul si imaginile din camera copilului se vor transmite cu foarte mare claritate, similara HD, fara riscul interferentelor cu alte tipuri de tehnologii wireless.
buletEcranul LCD color cu display de 3.5" monitorizeaza atat sunetul cat si imaginea, atat ziua cat si noaptea. Criptarea datelor aduce un plus de securitate, neexistand posibilitatea ca altcineva sa capteze imaginea si sunetul din locuinta dvs.
buletMotorola MBP36 are o impresionanta raza de actiune de 200 metri* cu avertizare sonora in cazul in care aceasta distanta este depasita si se pierde comunicarea intre unitati, astfel incat va puteti misca fara grija in casa si imprejurul ei, supraveghindu-va totodata bebelusul.
buletDisplay-ul LCD color de 3.5" reda sunetul si imaginea din camera bebelusului, inclusiv noaptea.
buletTehnologia 2.4GHz FHSS cu 2 directii de comunicare
buletTehnologia 2.4GHz FHSS ofera o conexiune wireless superioara modelelor analogice. Aceasta inseamna ca are o raza mai buna de actiune, iar dvs nu pierdeti nimic important care se petrece in viata bebelusului.
buletMonitorul MBP36 este bidirectional, adica puteti comunica in sistem walkie-talkie intre unitati fie cu partenerul dvs (pentru a-l ruga sa va aduca un biberon cu lapte din bucatarie) sau cu bebelusul (de exemplu pentru a-l linisti daca a inceput sa planga).
buletEcran LCD color
buletPe ecarnul LCD mare de 3.5" (cel mai mare display de pe piata) puteti vedea imagini din incaperea in care se afla copilul dvs. Sistemul transmite 25 FPS video, putand astfel vedea si auzi in timp real tot ceea ce se intampla cu bebe.
buletGratie sistemului special video in infrarosu, monitorul trece automat in modul nocturn de supraveghere imediat ce intensitatea luminoasa din incapere incepe sa scada.
buletPuteti regla volumul sunetului si intensitatea luminoasa a imaginii din butoanele corespunzatoare ale unitatii parentale.
buletAlimentarea unitatii copilului se face la priza, iar unitatea parentala se poate alimenta fie la priza, fie cu acumulatori (inclusi in pachet).
buletCamera este prevazuta cu sistem de fixare pe perete.
buletSistemul de reglare Pan, Tilt, and Zoom
buletDin unitatea parentala (care functioneaza ca o telecomanda) puteti roti sau inclina camera monitorului MBP36 sau puteti face zoom (mari) imaginea pentru a observa anumite detalii.

Caracteristici suplimentare ale Monitorului MBP 36
1. Functia de activare vocala
buletSuplimentar, puteti seta video monitorul MBP36 in modul de activare vocala, imaginea aparand pe ecran doar atunci cand din camera bebelusului se aud zgomote (de exemplu daca bebe s-a trezit si a inceput sa planga).

2. Functia de linistire
buletUnitatea parentala are preinregistrate 5 cantece de leagancare va vor ajuta bebelusul sa adoarma mult mai usor.

3. Functia de alerta vizuala
buletUnitatea parentala este prevazuta cu 5 LED de alerta vizuale activate sonor.
buletAceste LED-uri indica nivelul de zgomot din camera, avertizandu-va daca plansul bebelusului este mai intens.

4. Functia de termometru de camera
buletMonitorul MBP36 este echipat cu senzor de temperatura, valoare masurata fiind afisata pe ecranul LCD. Astfel, puteti fi sigur ca nu este prea cald sau prea rece in camera pentru bebe.

5. Functie de avertizare la iesirea din raza de actiune
buletIn cazul in care cele 2 unitati se afla la o distanta mai mare de 200m*, veti primi avertizarea "Out-of-Range", adica de iesire din raza de actiune.
buletMonitorul de tip wireless Motorola MBP36 va permite sa fiti conectat cu bebelusul dvs , chiar daca va aflati la o distanta mai mare de 200 metri.
buletAceasta raza de actiune mare recomanda modelul Motorola MBP 36 pentru orice tip de casa, cu pereti din lemn, caramida sau beton, cu un etaj sau cu 2 etaje.

* Distanta este masurata cand cele doua unitati sunt asezate in linie dreapta. Prezenta oricarui obstacol intre cele doua unitati poate reduce semnificativ raza de actiune.
Specificaţii
Pentru :
Fetite
Baieti
Comentarii produs
Produse similare
Video Interfon cu TouchScreen BabyTouch - Summer Infant

Video Interfon cu TouchScreen BabyTouch - Summer Infant

Video interfonul cu touch screen BabyTouch de la Summer Infant este foarte eficient şi comod de..
Video Interfon Digital Secure Sight Hendheld - Summer Infant

Video Interfon Digital Secure Sight Hendheld - Summer Infant

Imaginea clară şi acurateţea sunetelor sunt caracteristicile de bază a acestui video interfon..
Video Interfon Video Visio Care 2 - BabyMoov

Video Interfon Video Visio Care 2 - BabyMoov

Video interfonul Video Visio Care marca BabyMoov este posibil de activat doar când detectează..
** Culorile produsului pot să sufere mici modificări faţă de realitate.
*** Descrierea produsului "Videofon Digital Bidirecţional MBP36 - Motorola", corespunde descrierii furnizate de către importatorului oficial al acestui produs.

INTRA IN COMUNITATEA BABYPLUS

pentru a fi la curent cu ultimele noutati, concursuri sau oferte speciale.
Ne găseşti şi pe
Site-ul BabyPlus.ro aparţine firmei:
Bralcom Concept Srl
Str. Lotrioara 11, Bucureşti, Sector 3
CUI: RO31174074     RC: J40/1271/2013     ING: RO14 INGB 0000 9999 0341 8163
  • Participă la concursuri cu Super Premii.
  • Fii mereu la curent cu ultimele noutăţi.
  • Află primul de cele mai tari oferte.
Se încarcă ... Vă rugăm aşteptaţi.