Suzete amuzante

Cu un design special, aceste suzete amuzante combina placutul cu utilul, fiind atat un obiect folositor pentru copii, cat si un accesoriu care va atrage toate privirile, fiind totodata ideale pentru petreceri.
Sunt cele mai potrivite suzete pentru Halloween, dar si simple suzete haioase pentru copii.

Va punem la dispozitie cele mai amuzante si mai originale suzete, de o calitate ireprosabila, in conformitate cu regulile de sanatate si siguranta. Aceste suzete sunt atat de indragite incat pana in prezent s-au vandut mai mult de 5.000.000 bucati in SUA si peste sute de mii la nivel european!

Una din aceste suzete haioase poate fi cadoul ideal pentru familiile cu bebelusi, pentru propriul vostru copil, sau chiar pentru o petrecere cu tematica sau Halloween.

Deoarece siguranta si sanatatea sunt primordiale, produsele noastre sunt conforme in totalitate cu reglementarile Europene EN 1400 si contin 0% BPA! Credeti ca s-a scurs timpul suzetelor banale? Noi cu siguranta - Da!

Suzetele haioase au aparut inca din 1998, cand au fost inventate de parintii unui bebelus carora suzetele prezente pe piata li se pareau pur si simplu banale. Astfel ei au infiintat Billy Bob Teeth, Inc., care avea sa produca cele mai neobisnuite suzete pentru copii.